Wij zijn Jacare, wij bieden zorg op maat voor mens en organisatie

 

Wij ontwikkelen en leveren (verkoop, huur en lease) producten en systemen voor mensen die in het dagelijks leven hulpmiddelen en/of ondersteuning nodig hebben.

Jacare DE specialist in Liggen & Zitten, voornamelijk actief voor zorginstellingen, verpleeghuizen, ziekenhuizen, hospices en andere zorg gerelateerde organisaties.

Ziekenhuizen en instellingen ontzorgen, daar zijn we goed in
Jacare is een jong bedrijf met een enorme dosis kennis van en een brede ervaring in het leveren van zorgproducten, hulpmiddelen en het ontzorgen van verpleeghuizen, zorginstellingen en ziekenhuizen.

Goed en snel inspelen op vragen van patiënten en instellingen
Service, innovatie en kwaliteit zijn kernbegrippen binnen onze bedrijfsvoering en die van onze partners. Denk daarbij onder andere aan de intensieve samenwerking met een innovatief textielbewerkingsbedrijf. Via deze intensieve samenwerking kunnen we goed en snel inspelen op specifieke klantbehoeften. Zo kunnen we maatwerk aanbieden met garantie en van Nederlands fabrikaat.

Intramurale verhuur- lease- en verkoopconcepten
Ook onze intramurale verhuur-, lease- en verkoopconcepten zijn afgestemd op het ontlasten van zorgvragers en zorgbieders.  Laat u door één van onze medewerkers terugbellen voor meer informatie.

Kortom: JACARE wij bieden u WE CARE FOR YOU